Artă & Cultură

TIFF continuă luni seara în Florești. Bogdan Pivariu: „Avem ultima proiecție de film din ediția de anul acesta”

Chiar dacă ultima seară a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a fost duminică, 26 iunie, cinefilii pot urmări în luni seara un film reprogramat în comuna Florești.

Chiar dacă ultima seară a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a fost duminică, 26 iunie, cinefilii pot urmări în luni seara un film reprogramat în comuna Florești/ Foto: Facebook - Bogdan Pivariu Chiar dacă ultima seară a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a fost duminică, 26 iunie, cinefilii pot urmări în luni seara un film reprogramat în comuna Florești/ Foto: Facebook - Bogdan Pivariu

 

Reprezentanții TIFF au anunțat în urmă cu o săptămână reprogramarea a două proiecții ce trebuiau să aibă loc marți seară în aer liber din cauza vântului puternic care ar putea afecta ecranele.


 

Printre proiecțiile anulate s-a numărat și filmul „Cel mai tare șef”, care trebuia să fie proiectat la ora 21:45 în Parcul Poligon din Florești. Filmul a fost reprogramat pentru seara de luni, 27 iunie, de la ora 21:45 la aceeași locație.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


Potrivit primarului comunei Florești, Bogdan Pivariu, în această seară își va face prezența Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

„Azi ne vedem la TIFF!!! Da, ați citit corect. Azi în Florești avem ultima proiecție de film din ediția de anul acesta.


TIFF în Florești se încheie cu invitați de seamă. Azi pe scena din Florești avem bucuria să îl avem pe Tudor Giurgiu. Vă invit în număr cât mai mare să îl aplaudăm la scenă deschisă. 

Avem azi ocazia să ne arătăm recunoștiința pentru încrederea pe care TIFF a avut-o în comunitatea din Florești atunci că a decis pentru al doilea an ca și Florești este acasă pentru TIFF. Proiecția de diseară este programată de la 21:45 în Parcul Poligon (reprogramată de la vântul de marți). 

O comedie smart cu Javier Bardem, Cel mai bun film spaniol la Premios Goya 2022”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

 

CITEȘTE ȘI:

Două proiecții TIFF, AMÂNATE din cauza vântului puternic

Casa noastră/ Utama a câștigat Trofeul Transilvania la cea de-a 21-a ediție TIFF

TIFF anunță prima ediție SUNSCREEN, un nou festival de film la Constanța

Ultimele Stiri
abonare newsletter