Comunicat de presă - Finalizarea proiectului „ Dezvoltarea activitatii sectiei de finisaj in cadrul STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achizitia de echipamente specifice ”

Data: 27.06.2019

Finalizarea proiectului “Dezvoltarea activității secției de finisaj în cadrul STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achiziția de echipamente specifice”

Societatea Studio Impress Design SRL, cu sediul în municipiul Municipiul Cluj-Napoca, Str. Taietura Turcului nr. 47C1, județul Cluj,  a derulat in perioada 04.09.2018 – 30.06.2019 proiectul intitulat „Dezvoltarea activitatii sectiei de finisaj in cadrul  STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achizitia de echipamente specifice”, SMIS 111626, co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020,  respectiv cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul proiectului:  Proiectul a avut ca obiectiv îmbunatațirea competitivitatii economice a societății prin dezvoltare tehnologică avansată care sa asigure creșterea productivității muncii si consolidarea pozitiei pe piață, prin achiziția de echipamente performante de finisaj in domeniul tipăriturilor, software de business intelligence, respectiv obținerea unor certificari de management si mediu ISO, si a unei certificări de proces internaționale, promovarea in cadrul unui targ international.

Rezultatele obţinute prin implementarea proiectului sunt reprezentate de dotările performante achiziţionate, softwareul business intelligence, certificarile obtinute, respectiv deschiderea unor parteneriate pe piata externa.

S-au achizitionat echipamente specifice domeniului vizat:  Linie taiere, Masina de perforat automata, Masina de spiralat, Masina digitala de stantat cu laser, Echipament de laminat la cald, Masina de pliat si lipit hartii si cartoane, Compresor de aer cu surub, Masina automata de infoliat in folie contractibila, Masina automata de pus banda, Transpaleta electrica, Rafturi depozitare paleti, Incinta de vizualizare, Sistem de umidificare, Iluminat LED, Software Business Intelligence. S-au obtinut certificari ISO 9001 si ISO 14001, si certificare de proces ISO 12647.

Impactul investiţiei la nivelul Regiunii de dezvoltare Nord-Vest a însemnat creşterea cantitativă şi calitativă a resurselor umane, prin crearea a 2 locuri noi de muncă precum şi adaptarea competenţelor personalului la noile tehnologii utilizate.

Programul: Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – „ Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”

Valoarea totală a proiectului: 7.550.969,76 lei,  din care valoarea eligibilă nerambursabilă FEDR este de 3.837.459,61 lei.

Loc de implementare: municipiul Cluj-Napoca,  Str. Taietura Turcului nr. 47C1, județul Cluj

Date suplimentare puteți obține:  la adresa de e-mail: toni@impress.ro, sau de la dl. Antonel Ovidiu Miron, tel.     0744538138

impress