Anunțuri

Comuna Săcuieu-anunț informare

INFORMARE

Această informare este efectuată de: Comuna Săcuieu, cu sediul în loc. Săcuieu, nr 130, jud. Cluj, ce intenționează să solicite de la ABA CRIȘURI ORADEA aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de  “Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Săcuieu, judetul Cluj” localizat în loc. Săcuieu, com. Săcuieu, jud. Cluj.


Această investiție este o lucrare de amenajare a unei platforme de colectare și depozitare temporară a deșeurilor voluminoase, din zona adiacentă DJ 103H – Pârâul Breabăn de pe raza localității Săcuieu, comuna Săcuieu, jud. Cluj. 

Această solicitare de aviz este conformă cu prevedrile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.


Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa sus-menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului, la tel. 0264/257.672, e-mail: psacuieu@yahoo.com .


 

Etichete: sacuieu informare anunt
Ultimele Stiri
abonare newsletter