Anunțuri

Începând cu data de 23.11.2022, Compania de Transport Public Cluj-Napoca suplimentează și ajustează graficele de circulație ale liniilor M21 și M26 la noile condiții de trafic din comuna Florești

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA, în calitate de participant la trafic și prin colaborările proactive cu primăriile din zona Metropolitană, dorește să devină un instrument de fluidizare a traficului.

În ultimele săptămâni, lucrările la carosabil, condițiile meteo, cât și comportamentul de multe ori imprevizibil al participanților la trafic au afectat gradul de predictibilitate al timpilor de deplasare, în special pe traseele de Florești și nu au fost rare momentele în care au fost trimise vehicule de rezervă pentru a reduce timpul de așteptare din stații.

          Pentru a reduce neplăcerile cauzate de ambuteiajele zilnice de pe relația Florești – Cluj-Napoca, în special între orele 6:20–8:00 și pentru a crește gradul de predictibilitate a programelor de circulație, începând cu data de 23.11.2022 Compania de Transport Public Cluj-Napoca suplimentează și ajustează graficele de circulație ale liniilor M21 și M26 la noile condiții de trafic. 


          În acest sens, între orele 5:55 – 6:20 va crește frecvența plecărilor din Cetatea Fetei pe liniile M 21 si M 26, astfel încât timpul de parcurs până în Cluj-Napoca să fie de maxim 30 min, față de 100 min dupa după ora 6:20. Pentru evitarea staționării îndelungate în trafic și în mijlocul de transport, sugerăm călătorilor să utilizeze mijloacele de transport introduse suplimentar de la Primărie, Fermă și cele din Cetatea Fetei până la ora 6:20.

          Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA monitorizează zilnic modul de desfășurare a traficului rutier în general și a transportului public în special și împreună cu Primăria Florești caută identificarea celor mai bune soluții pentru optimizarea serviciului de transport.


 

                 Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter