Administrație

Mai multe locuri la creșă și grădiniță, în Florești, în anul școlar 2022-2023

Noua rețea educațională din Florești, care va fi funcțională de la toamnă, a fost aprobată de consilierii locali. La Grădinița Cetatea Fetei s-au creat încă 100 de locuri pentru copii.

Mai multe locuri la grădiniță, în Florești, în anul școlar 2022-2023. Sursa foto: Depositphotos.com Mai multe locuri la grădiniță, în Florești, în anul școlar 2022-2023. Sursa foto: Depositphotos.com

 

 


Consiliul Local Florești a aprobat în şedinţa de miercuri, 15 iunie, proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea reţelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de pe raza comunei Florești pentru anul școlar 2022 -2023.

 


Potrivit referatului de aprobare, comuna Florești are o populație în continuă creștere, având la momentul actual aproximativ 48.000 de locuitori, din care 3.500 sunt copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.  Astfel, primăria închiriază o clădire în care vor fi create 100 de locuri suplimentare în cadrul Grădiniței Cetatea Fetei.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În prezent, Grădinița Cetatea Fetei funcționează cu un efectiv de 294 preșcolari repartizați în 12 grupe, iar în clădirea închiriată vor mai fi școlarizați aproximativ 100 de copii. Grădinița cu Program Prelungit Florești funcționează cu un număr de 795 de copii care sunt împărțiți în trei locații și modificarea denumirii în Grădinița cu Program Prelungit «Lumea culorilor» Florești”, se arată în proiectul aprobat.


Sursa foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ce inițiative culturale primesc bani din bugetul comunei Florești? TIFF, sprijinit cu 85.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter