Administrație

CRESC tarifele de taxi. Cât vor plăti clujenii pe kilometru?

Tarifele de taxi vor fi majorate de la 2,95 lei/km la 3,11 lei/km pe timp de zi, iar pe timp de noapte, prețurile vor crește de la 3,25 lei/km la 3,43 lei/km, la Cluj-Napoca.

CRESC tarifele de taxi. Cât vor plăti clujenii pe kilometru? CRESC tarifele de taxi. Cât vor plăti clujenii pe kilometru?

 

 


Noile tarife vor fi aprobate în ședința de Consiliu Local Cluj-Napoca din 4 aprilie. Demersul municipalității de a majora tarifele la taximetrie vine la solicitarea Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania pentru a ajusta tarifele, schimbate ultima oară în 2019, cu indicele de creștere a prețurilor de consum.

 


Potrivit proiectului de hotărâre, Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania a solicitat majorarea prețurilor de la 2,95 lei/km la 3,25 lei/km pe timp de zi iar cele pe timp de noapte de la de la 3,25 lei/km la 3,55 lei/km. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Comisia de prețuri a avizat ajustarea tarifelor, însă nu așa cum s-a solicitat de asociație. Noile prețuri vor fi de 3,11 lei/km pe timp de zi și 3,43 lei/km pe timp de noapte.


CITEȘTE ȘI:

Taximetriştii din Cluj, obligaţi să aibă POS. Amenzi de până la 50.000 lei

abonare newsletter