Administrație

Curățenie de primăvară, în Florești: „Este datoria fiecăruia să întreținem spațiile verzi”

O campanie de curățenie de primăvară va avea loc în Florești. Primarul Bogdan Pivariu îi îndeamnă pe floreștenii să ia parte la acțiune.

Curățenie de primăvară, în Florești: „Este datoria fiecăruia să întreținem spațiile verzi” Curățenie de primăvară, în Florești: „Este datoria fiecăruia să întreținem spațiile verzi”

 

 


O campanie de curățenie de primăvară va avea loc în Florești la finalul lunii martie și începutul lunii aprilie. Primarul comunei, Bogdan Pivariu, îi îndeamnă pe floreșteni să se implice în curățirea grădinilor și a spațiilor verzi din fața porților, sau din cuțile blocurilor unde locuiesc.
 

„Vă invit să fiți parte si să sprijinim acțiunile de colectare de materiale vegetale biodegradabile rezultate în urma actiunilor de curățire a grădinilor, tăierii arbuștilor sau pomilor. Indiferent de cât de mic este colțișorul verde de lângă casă sau din curtea blocului, este datoria fiecăruia să îl întreținem și să ne respectăm comunitatea în care am ales să trăim. Cred că luna martie, vremea care începe în sfârșit să se încălzească puțin câte puțin si pregătirile pentru sărbătorile pascale, ne îndeamnă pe fiecare să arătăm mai multă seriozitate și responsabilitate în felul in care alegem să conviețuim”, a transmis Bogdan Pivariu.



 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


 


Campanie de colectare a deșeurilor biodegradabile, în Florești

Primăria Florești organizează o campanie de colectare a deșeurilor biodegradabile, provenite din curățarea grădinilor și din toaletarea copacilor și a tufișurilor de pe raza comunei. În zilele de 26 martie, 2 și 9 aprilie va avea loc o nouă campanie de colectare a deșeurilor biodegradabile din gospodăriile aflate pe raza comunei Florești.



 

Sâmbătă, 26 martie, se vor colecta deșeurile de pe străzile Crizantemelor, Valea Gârboului, Răzoare, Narciselor, Magnoliei, Brândușelor, Tăuțului, Abatorului, Muncitorilor, Poligonului, Ioan Rus, Florilor, Sub Cetate, Cetății, Ioachim Olteanu, zona Muzeul Apei, Plopilor, Digului, Castanilor.

Potrivit reprezentanțiilor primăriei Florești, În data de 26 martie se vor amplasa 2 containere pe strada Cetătii langă Ferma 16 și Sub Cetate (langă MEGA IMAGE), pentru Asociațiile de Proprietari (de la Blocuri), pentru a se debarasa deșeurile vegetale.

În data de 2 aprilie, resturile vegetale biodegradabile se vor colecta de pe străzile Urușagului, Șesul de Sus, Cetății, Catanelor, Dumitru Mocanu, Teilor, Fagului, Salcamului, Iazului, T. Vladimirescu, Simion Bărnuțiu, Colonia de sub Deal, Horea, Doja, Cloșca, Crișan, Tineretului, Someșului, Stadionului.

De asemenea, se vor amplasa 3 containere în data de 2.04.2022 langa terenul de fotbal str Someșului, langă Remiza de pompieri și Șesul de Sus nr 166.

Sâmbătă, în 9 aprilie, se va colecta în satele Tăuți și Luna de Sus.

CITEȘTE ȘI:

Campanie de colectare a deșeurilor biodegradabile, în Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter