Administrație

A fost lansată licitația pentru metrou! Durata totală a contractului este de 8 ani

A fost lansată, miercuri, licitația publică pentru construirea metroului la Cluj. Cei care doresc să depună oferte au timp până în luna mai a acestui an.

A fost lansată licitația pentru metroul clujean. A fost lansată licitația pentru metroul clujean.

 

 


Conform anunțului de publicare a licitației, Magistrala I de metrou Cluj este o linie de metrou ușor cu lungimea de 21,03km, cu 19 stații subterane și 1 un depou suprateran, în tehnologie „rail” șină de cale ferată, cu o capacitate transport nominală/maximă la interval de 90sec: 15.200/21.600 pasageri / oră și sens (40 trenuri / oră și sens).

 


Valoare estimată a achizitiei este de 6.665.384.306 lei fără TVA, din care:

- valoarea estimata a lucrărilor de execuție: 6.357.352.586 lei fără TVA;
- valoarea estimata a serviciilor de proiectare (inclusiv alte servicii): Monitorizare, Studii de teren (inclusiv cercetare arheologică preventivă), Expertizare tehnică, Documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor, Verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, Proiect tehnic și detalii de execuție, Asistență tehnică: 308.031.720 lei fără TVA;
- în valoarea estimată nu au fost cuprinse „cheltuielile diverse si neprevăzute”.


Durata totală a contractului este de 96 de luni.

Sursele de finanțare sunt reprezentate de alocații de la bugetul de stat prin Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, alocații de la bugetul local prin UAT Municipiul Cluj-Napoca și UAT Comuna Florești, precum și „alte surse legal constituite identificate pe parcurs”.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 09.05.2022.

CITEȘTE ȘI:

România urmează să primească prin PNRR 100 de miliarde de lei. Cât se alocă Autostrăzii Transilvania și metroului de la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter