Administrație

Primarul Floreștiului, în inspecție pe șantiere: Nu mai merge „și așa” în construcții

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a mers în inspecție pe șantiere și spune că se vor aplica sancțiuni acolo unde s-au găsit nereguli.

Primarul Floreștiului, în inspecție pe șantiere: Nu mai merge „și așa” în construcții Primarul Floreștiului, în inspecție pe șantiere: Nu mai merge „și așa” în construcții

 

 


De asemenea, Primăria Florești va face acțiuni de verificare permanente până când regulile se respectă.

 


Bogdan Pivariu a anunțat că la Florești „nu mai merge și așa” când vine vorba despre disciplina în construcții:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„La Florești „nu mai merge și-așa” cu disciplina în construcții, terenurile neîngrijite, depozitările de deșeuri. Acțiunile de verificare vor deveni permanente până când regulile se respectă.
Astăzi am reluat seria verificărilor în teren a modului în care se respectă prevederile legale în principal în domeniul disciplinei în construcții, pe raza UAT Florești.


Am verificat șantiere, starea punctelor gospodărești, dar și a unor terenuri neîngrijite din zonele: Șesul de Sus, Urușagului, Porii, Stejarului, Eroilor, Cetății, Sub Cetate, str. Tăuțului, împreună cu Poliţia Locală, de la disciplina în construcții și mediu.

Am solicitat clarificări și vor fi aplicate sancțiuni în toate cazurile în care au fost constatate nereguli. Asociațiile de Proprietari ale căror puncte gospodărești sunt neîngrijite sau prezintă elemente lipsă vor fi notificate în sensul remedierii, efectuării de lucrări de reparații acolo unde situația o impune”, a anunțat primarul Floreștiului într-o postare pe pagina sa de Facebook.


Totodată, primarul comunei consideră că este inacceptabil ca unii investitori să „arunce cu noroi” peste munca administrației locale și nu va avea înțelegere față de ei:

„Înțeleg nevoia de dezvoltare a unei comunități, dar nu accept bătaia de joc pe banii și bunăstarea cetățenilor comunei Florești, pe care îi reprezint. Este inacceptabil să facem curățenie pe străzi din banii locuitorilor de bună credință, dar să constat că există investitori care aruncă cu noroi – la propriu - peste munca administrației locale și a unei întregi comunități. Nu am avut și nu voi avea niciun fel de înțelegere pentru cei care aleg să nu respecte regulile și reglementările legale în vigoare”, a adăugat Bogdan Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

Lucrările la noua creșă din Florești sunt în grafic. Spațiul trebuie finalizat până în martie. FOTO

Bugetul comunei Florești pe 2022 a fost, într-un final, adoptat. Bulevardul Eroilor, proiectul de interes. Pivariu: „Proiectele merg mai departe”

Ultimele Stiri
abonare newsletter