Administrație

Locuitorii din cartierul Între Lacuri cer linie de autobuz directă către Gheorgheni: „Pierdem zeci de minute așteptând două autobuze”

O petiție a fost inițiată de locuitorii cartierului Între Lacuri către CTP Cluj-Napoca prin care se solicită crearea unei linii de autobuz care să facă legătura între cele două cartiere.

Petiție pentru linie de autobuz directă între Gheorgheni și Între Lacuri. Petiție pentru linie de autobuz directă între Gheorgheni și Între Lacuri.

 

 


Petiția poate fi semnată AICI.

 


„În acest moment, pentru a folosi transportul public din cartierul nostru spre cartierul Gheorgheni, trebuie să schimbăm cel puțin o dată mijlocul de transport în Mărăști, să traversăm într-o zonă foarte aglomerată strada Aurel Vlaicu, iar apoi să așteptăm încă odată un alt mijloc de transport spre Gheorgheni.

Având in vedere că în cartier nu sunt creșe, iar gradinițele sunt puține, pentru noi, copiii sau părinții noștri este o adevarată aventură să ajungem cu autobuzele CTP de pe strada Dunării (de exemplu) la punctele de interes public din Gheorgheni. Pierdem zeci de minute in trafic, așteptând două autobuze ca să parcurgem o distanță de 2-4 km. În cartier nu există piste de biciclete, iar mersul pe jos nu este o opțiune pentru toate vârstele și în orice anotimp”, se arată în cuprinsul petiției.


Petiție pentru conectarea auto a cartierului Între Lacuri direct la cartierul Gheorgheni

La finalul anului anterior, o altă petiție a fost inițiată de locuitorii din Între Lacuri, prin care se solicita conectarea auto a cartierului direct la cartierul Gheorgheni. Petiția a strâns aproximativ 300 de semnături și a avut ca rezultat aprobarea propunerii în cadrul sedinței Comisiei de circulație.

Astfel, în ședința din 17 decembrie 2021, s-a discutat propunerea de semaforizare a intersecției str. Sarmisegetuza cu T. Mihali întrucât în prezent, locuitorii din cartierul Între Lacuri au o singură cale de acces cu mașina în Gheorgheni, și anume pe sub podul din Mărăști, lucru care duce la crearea permanentă a ambuteiajelor.

CITEȘTE ȘI:

Sute de clujeni au semnat PETIȚIA pentru fluidizarea traficului la intersecția cartierelor Mărăști, Gheorgheni și Între Lacuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter