Administrație

Un nou semafor, pus în funcțiune la trecerea de pietoni de pe strada Miraslău din Cluj-Napoca

Semaforul va funcționa începând de miercuri, 5 ianuarie, la trecerea de pietoni de pe strada Miraslău.

Un nou semafor la trecerea de semafor de pe strada Miraslău. Un nou semafor la trecerea de semafor de pe strada Miraslău.

 

 


„Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă punerea în funcțiune a instalației  de semaforizare de la trecerea de pietoni de pe strada Miraslău, zona intersecției cu strada Paul Ioan.

 


Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale prin care se solicită culoarea verde a semaforului. Noul semafor va fi pus în funcțiune începând de miercuri, 5 ianuarie 2022.

Rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu prudență în zona menționată și să respecte noile reglementări de circulație”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Cluj-Napoca.


La finalul lunii decembrie 2021, municipalitatea anunța punerea în funcțiune a încă trei semafoare la trecerile de pietoni de pe strada Fabricii-intersecție cu strada Grădinarilor, strada Primăverii nr. 2 și B-dul 1 Decembrie 1918-zona ștrand SUN.

Totodată, au mai fost amplasate la finalul anului precedent semafoare la două treceri de pietoni din municipiu, respectiv pe strada Donath (zona Hotel Premier) și pe strada Primăverii nr. 2 (zona peron coborâre tramvai).

CITEȘTE ȘI:

642 noi locuri de parcare, date în folosință la Cluj în 2021

abonare newsletter