Administrație

Alin Tișe, despre Cluj Arena: „Îmi doresc să intre într-o altă etapă”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a anunțat că stadionul Cluj Arena va intra într-o altă etapă de modernizare.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a anunțat că stadionul Cluj Arena se va transforma. Sursă foto: Facebook/ Cluj Arena Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a anunțat că stadionul Cluj Arena se va transforma. Sursă foto: Facebook/ Cluj Arena

 

 


Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a anunțat, la un post de radio local, că stadionul Cluj Arena va intra într-o altă etapă de modernizare. 

Mai exact, șeful CJ Cluj a precizat că anul trecut, Cluj Arena a fost peste Arena Națională la încasări, în condițiile în care banii au provenit nu doar din activități sportive, cât și de la evenimente cu artiști, congrese și conferințe. 


(…) Anul trecut, Cluj Arena a fost peste Arena Națională la încasări. Am ajuns la concluzia că trebuie să dezvoltăm această parte de interese din rândul oamenilor, respectiv magazine, restaurante, conferințe, distracții și așa mai departe. E un proiect pe care l-am gândit de anul trecut”, a spus Alin Tișe. 

Proiect de extindere și modernizare la Cluj Arena. Sursă foto: captura ecran Facebook/ Consiliul Județean (CJ) Cluj

Alin Tișe: „Putem și noi să intrăm în această etapă și să dezvoltăm Cluj Arena”

De asemenea, președintele CJ Cluj a mai afirmat că orașul Cluj-Napoca este vizitat de personalități din întreaga lume, ceea ce înseamnă că este nevoie de un centru de conferințe modern, cu săli unde se pot derula, de exemplu, târguri auto ca la München. 


Proiect de extindere și modernizare la Cluj Arena. Sursă foto: captura ecran Facebook/ Consiliul Județean (CJ) Cluj

„Clujul are nevoie de un complex de expoziții, ferme, modulare, spațioase, generoase, unde pot avea loc astfel de conferințe. Cluj Arena poate rezolva o parte din această problema a orașului. Specialiștii vor veni cu soluții. Ce-mi doresc este că acest stadion să intre într-o altă etapă în care activitatea sportivă este o parte, restul să reprezinte activitatea comercială cu magazine, restaurante, săli de expoziții, muzeul sportului. Toate spitalele au nevoie de săli de conferințe, universitățile, mediul privat, oamenii de afaceri au nevoie. Trebuie să venim în întâmpinarea acestor nevoi și să vedem în ce direcție cheltuim banii publici”, a conchis Alin Tișe. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Proiect de extindere și modernizare la Cluj Arena. Sursă foto: captura ecran Facebook/ Consiliul Județean (CJ) Cluj

CITEȘTE ȘI:

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a devenit DJ: „Am anunțat candidatura într-un alt mod”

Ultimele Stiri
abonare newsletter