Administrație

ATENȚIE, șoferi! Noi semafoare puse în funcțiune, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca anunță că începând de joi, 18.01.2024, vor fi puse în funcțiune noi instalații de semaforizare în mai multe locații din oraș.

Noi semafoare pe străzile din Cluj-Napoca Foto: Dan Tarcea - Facebook Noi semafoare pe străzile din Cluj-Napoca Foto: Dan Tarcea - Facebook



Locațiile sunt: B-dul 1 Decembrie 1918 - latura estică a sensului giratoriu de la intersecția cu strada Mirăslău; Strada Giuseppe Garibaldi - zona intersecției cu strada Gavril Muzicescu (Capăt Pod Garibaldi); Strada Eremia Grigorescu - zona intersecției cu strada Mamaia (Capăt Pod Napoca).

Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale prin care solicită culoarea verde a semaforului. Municipalitatea recomandă conducătorilor auto și pietonilor să circule cu prudență în zonele menționate și să respecte noile reglementări de circulație.

Inițiativa face parte din proiectul „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului, modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului: zona 1 - Lunca Somesului Mic''.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 

CITEȘTE ȘI:

Noi semafoare la trei treceri de pietoni din Cluj-Napoca. În ce zone din oraș au fost amplasate?

Patru noi semafoare, puse în funcțiune pe străzile Clujului

Două noi semafoare, funcționale de marți pe Bulevardul 1 Decembrie 1918

Ultimele Stiri
abonare newsletter