Administrație

Tamponare între două mașini, în orașul Huedin. Au intervenit pompierii - FOTO

Două mașini au fost implicate, sâmbătă, într-un accident ușor, pe o stradă din Huedin. Pompierii au intervenit la fața locului.

Două mașini au fost implicate, sâmbătă, într-un accident ușor, pe o stradă din Huedin. FOTO: ISU Cluj Două mașini au fost implicate, sâmbătă, într-un accident ușor, pe o stradă din Huedin. FOTO: ISU Cluj

 

 


Două mașini s-au ciocnit sâmbătă, pe o stradă din orașul Huedin. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială și un echipaj SMURD, care i-au găsit pe ocupanții autoturismelor ieșiți din acestea. Nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale, în urma evenimentului. 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Protopop Aurel Munteanu din orașul Huedin. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor privind scurgerile de hidrocarburi din cele două autoturisme”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O mașină condusă de un israelian s-a răsturnat la Izvoru Crișului. Două persoane au ajuns la spital - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter