Administrație

Primăria scoate la licitație „rablele” Clujului. Cu cât se vând mașinile abandonate pe domeniul public?

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că va organiza o licitație publică cu strigare pentru vânzarea mașinilor abandonate pe spațiul public al orașului.

Primăria scoate la licitație „rablele” Clujului. FOTO: Monitorul de Cluj Primăria scoate la licitație „rablele” Clujului. FOTO: Monitorul de Cluj

 

 


Administrația locală scoate la licitație „rablele” Clujului. Este vorba despre 35 de autoturisme ridicate de pe străzile Clujului, a căror grad de distrugere caroserie/ tapiserie variază de la 40% la 90% și care sunt propuse spre valorificare ca deșeuri. Prețul de pornire variază între 300 și 1.200 de lei/bucată. VEZI AICI prețul și starea fiecăreia dintre mașinile scoase la liciație.

 


Licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mașinilor fără stăpân va avea loc în data de 14 decembrie, de la ora 10, la sediul Primăriei Cluj-Napoca. În vederea participării la licitaţie, cei interesaţi trebuie să prezinte în ziua licitaţiei, dovada plăţii garanţiei de participare de 10% din preţul de pornire, eliberată de casieria instituției şi certificat fiscal constatator privind plata obligaţiilor către Bugetul consolidat de stat, Direcţia de Taxe şi Impozite locale. Dispozițiile de încasare, pentru garanțiile de participare, se elibereaza la camera 17, str. Moților nr. 3. În cazul în care bunurile nu se vând cu această ocazie, licitaţia se va relua la o dată ulterioară, la sediul Primăriei Cluj-Napoca, mai arată municipalitatea.

Proprietarii autoturismelor care contestă şi pretind vreun drept asupra bunurilor scoate la licitație sunt invitați de Primărie să se adreseze telefonic şi în scris Direcţiei Generale Poliția locală, înainte de data licitației.


Mașinile sunt parcate în depozitul Pepinierea Becaș a RADP-ului se pot viziona în intervalul 24 noiembrie – 14 decembrie, între orele 8 și 15.

CITEȘTE ȘI:

Când începe programul „Rabla local” în Cluj? Boc: „Pregătiți rablele, dragi clujeni”

Ultimele Stiri
abonare newsletter