Administrație

Primăria a semnat contractul de finanțare prin PNRR a creșei din Borhanci, cea mai mare din Cluj. FOTO

Primăria Cluj-Napoca a semnat cu Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare europeană, asigurată prin PNRR, pentru creșa din cartierul Borhanci care va fi cea mai mare creșă din municipiu.

Primăria a semnat contractul de finanțare prin PNRR a creșei din Borhanci, cea mai mare din Cluj / Foto: Emil Boc - Facebook Primăria a semnat contractul de finanțare prin PNRR a creșei din Borhanci, cea mai mare din Cluj / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primăria a semnat împreuna cu Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare europeană pentru creșa din cartierul Borhanci, cu 100 de locuri pentru copii, anunță primarul Emil Boc.

Viitoarea creșă din Borhanci / Foto: Emil Boc - Facebook

„A fost semnat contractul de finanțare europeană pentru creșa cu 100 de locuri (11 grupe) din cartierul Borhanci, în valoare de 18.207.852,39 lei fără T.V.A - finanțare asigurată prin P.N.R.R. Valoarea totală a investiției este estimată la 26.856.759,66 lei fără T.V.A. Urmează licitația pentru proiectarea și execuția proiectului”, a declarat Emil Boc.


Creșa care se construiește în cartierul Borhanci / Foto: Emil Boc - Facebook

Detalii despre viitoarea creșă din Borhanci

Creșa are un regim de înălțime parter, cu înălțimea maximă de 5,2 m, iar suprafața construită este de 2.409 mp.

Creșa este compartimentată astfel: 11 săli de dormit, 6 săli de joacă, 5 vestiare, 6 grupuri sanitare, 6 spații de depozitare, 4 holuri, o cameră personal auxiliar, o cameră portar, un vestiar personal, grup sanitar personal, birou administrație, sală multifuncțională, izolator, grup sanitar aparținători, depozit cărucioare, o sală filtru.


Proiectul creșei din Borhanci / Emil Boc - Facebook

„Viitorul Clujului îl pregătim acum, prin investiții în educație. În total, investim peste 37 mil. euro pentru HUB-ul Educațional din Borhanci care, pe lângă creșă, mai conține o grădiniță, școală și liceu, bazin de înot și alte facilități pentru a crește calitatea vieții cetățenilor din zonă”, mai spune Boc.

CITEȘTE ȘI:

Creșa din Borhanci, aprobată de Ministerul Dezvoltării Regionale. Boc: „Vom construi cea mai mare creșă din Cluj”

Mai mulți bani pentru hub educațional cu bazin olimpic, în Borhanci. Boc: „Mâine putem lansa licitația”

Ultimele Stiri
abonare newsletter