Actualitate

Incendiu puternic la o construcție improvizată din Cluj-Napoca! Doi porci, omorâți de flăcări. VIDEO

Un incendiu a izbucnit la o construcție improvizată din Cluj-Napoca, pe o suprafața de 500 de metri pătrați. Două animale au fost omorâte de flăcări.

Incendiu puternic la o construcție improvizată din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Incendiu puternic la o construcție improvizată din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

 


Incendiul a avut loc pe strada Augustin Maior la o construcție improvizată pentru porci.

Stingerea flăcărilor violente a fost dificilă, construcția fiind realizată din materiale inflamabile, iar vântul puternic a favorizat extinderea incendiului.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Din anexa respectivă, pompierii au reușit să elibereze 6 porci, însă două animale nu au mai putut fi salvate:

Foto: ISU Cluj

„Intervenție la un incendiu care a distrus o anexă gospodărească pe strada Augustin Maior. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu care a distrus o anexă gospodărească situată pe strada Augustin Maior din Cluj-Napoca. 


Apelul de urgență a venit la ora 17:56, iar pentru misiune a fost mobilizată inițial o autospecială cu apă și spumă. Odată ajunsi la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Astfel, a fost chemată în sprijin încă o autospecială. Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât anexa era una improvizată, construită din materiale ușor inflamabile, în vreme ce vântul a favorizat propagarea flăcărilor. În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au eliberat 6 porci din anexa gospodărească. Din nefericire, 2 porci nu au putut fi salvați. Pe de altă parte, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Dej. O femeie de 59 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Pestă porcină africană, confirmată la mistreț mort în Florești. A fost pregătit un plan de măsuri pentru zonele afectate

abonare newsletter