Actualitate

Strângere de fonduri pentru proprietarii afectați de incendiul din Florești

Asociația de Proprietari de pe strada Fagului din Florești a început o campanie de strângere de fonduri, în urma incendiului petrecut duminică.

Strângere de fonduri pentru proprietarii afectați de incendiu în Florești. FOTO: ISU Cluj/Facebook Strângere de fonduri pentru proprietarii afectați de incendiu în Florești. FOTO: ISU Cluj/Facebook


Administratorul Asociației de Proprietari a solicitat ajutor financiar din partea tuturor clujenilor, după ce flăcările au distrus mai multe apartamente. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


 


„Fac un apel la toate persoanele care pot oferi ajutor familiilor greu încercate în urma nefericitului eveniment. Asociația are deschis un cont bancar la Banca Transilvania. La momentul actual, acoperișul blocului este distrus în totalitate, instalațiile de apă-canalizare, rețeaua de apă pluvială, electricitate și gaz nu sunt funcționare, iar punerea lor în funcțiune implică cheltuieli uriașe. În plus, trebuie intervenit la foarte multe apartamente pe partea de amenajări interioare pentru ca oamenii să revină la o viață normală”, a transmis administratorul blocului de pe strada Fagului, Corp 1.

Cei care doresc să ajute persoanele afectate în urma incendiului o pot face prin donații în contul IBAN RO78BTRLRONCRT0624114101deschis la Banca Transilvania, titular cont Asociația de Proprietari Fagului 14 Corp 1.

CITEȘTE ȘI:

INCENDIU la un bloc de pe strada Fagului, din Florești. Pompierii intervin cu 7 autospeciale. VIDEO

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Suatu. Acoperișul unei bucătării de vară s-a făcut scrum. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter