Actualitate

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Suatu. Acoperișul unei bucătării de vară s-a făcut scrum. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineața în localitatea Suatu, județul Cluj. Flăcările au distrus acoperișul unei bucătării de vară.

În urma incendiului, acoperișul bucătăriei de vară a fost distrus pe o suprafață de 40 de mp/ Foto: ISU Cluj În urma incendiului, acoperișul bucătăriei de vară a fost distrus pe o suprafață de 40 de mp/ Foto: ISU Cluj

 

În urma primirii apelului de urgență s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Mociu


 

În urma incendiului, acoperișul bucătăriei de vară a fost distrus pe o suprafață de 40 de mp.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un incendiu care a afectat o anexă gospodărească în localitatea Suatu. Apelul de urgență a venit la ora 02:01, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Mociu. De asemenea, în sprijin a fost trimisă și o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Incendiul a distrus acoperișul unei bucătarii de vară pe o suprafață de 40 mp. Din fericire, nu au existat victime, iar intervenția promptă a făcut ca flăcările sa nu se extindă. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 03:30”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu pe strada Traian din Cluj-Napoca! O casă a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Incendiu la o casă din Turda. Au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD. FOTO

abonare newsletter