Actualitate

Revine vremea frumoasă în Cluj! Temperaturi de 30 de grade Celsius și șanse mici de ploaie

Vremea se încălzește la Cluj, însă vom mai avea parte de câteva reprize de ploaie pe arii restrânse. Vezi prognoza meteo pentru această săptămână.

Vremea se încălzește în următoarele zile/ Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Vremea se încălzește în următoarele zile/ Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

Vremea în Cluj se îmbunătățește în următoarele zile, când temperaturile devin din nou ridicate, iar soarele va străluci cu putere.


 

Potrivit accuweather.com, chiar dacă temperaturile cresc vor mai fi zile cu câteva reprize de ploaie.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Prognoză meteo pentru următoarele zile în Cluj

Luni, 20 iunie, soarele va străluci cu putere pe cer, iar pe ce rabia de vom zări nori. Maxima zilei va ajunge la 30 de grade Celius, iar șansele de ploaie sunt inexistente. Pe timpul nopții sunt așteptate 16 grade.

Marți singurul lucru care ne va crea un disconfort este vântul care va sufla la rafală cu 46 km/h. Șansele de ploaie rămân reduse pentru această zi și mercurul din termometre ajunge la 26 de grade Celsius.


Miercuri, 22 iunie, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Soarele ne va încânta pe tot parcursul zilei, cerul fiind în mare parte însorit. Șansele de ploaie rămân la fel de scăzute ca și în ziua de luni.

Joi meteorologii anunță ploi, șansele de precipitații fiind de 88%. Chiar dacă ploaia își va face prezența, temperaturile rămân ridicate. Pe timpul zilei sunt așteptate 26 de grade Celsius, iar pe timpul nopții 14 grade Celsius.


Vineri vremea se mai încălzește, iar maximele vor ajunge la 28 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt aproape inexistente, însă cerul va fi predominant acoperit de nori.

Sâmbătă, 25 iunie, șansele de ploaie rămân la fel de scăzute ca în ziua precedentă, iar cerul va fi înnorat pe arii restrânse. Maximele zilei vor ajunge la 29 de grade Celsius, iar minimele la 15 grade Celsius.

Încheiem weekend-ul cu ploi. Duminică meteorologii se așteaptă ca în zona Clujului să-și facă simțită prezența ploaia, șansele de precipitații fiind de 75%. Cerul va fi predominant acoperit de nori, iar temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorii de 27 de grade Celsius.

 

CITEȘTE ȘI:

Vântul a făcut ravagii! O mașină, distrusă de un acoperiș luat de furtună. FOTO

Ploaie torențială și grindină în cartierul Zorilor. Județul Cluj, sub COD GALBEN de vreme rea. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter