Actualitate

COD GALBEN de ploi torențiale și vânt puternic în județul Cluj. Rafalele de vânt pot ajunge la 75 km/h

Meteorologii au emis joi un Cod galben de ploi torențiale și vânt puternic, valabil pentru mai multe județe, inclusiv Cluj.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată pentru mai multe județe, inclusiv Cluj/ Foto: monitorulcj.r Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată pentru mai multe județe, inclusiv Cluj/ Foto: monitorulcj.r

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată pentru mai multe județe, inclusiv Cluj, ce va intra în 17 iunie la ora 03:00.


 

Avertizarea este valabilă în intervalul 17 iunie ora 03:00, până în 17 iunie la ora 11:00.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

   


Atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată/ Foto: meteoromania.ro

În intervalul menționat în vestul și nord-vestul țării, precum și în zona Munților Apuseni, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55...75 km/h), averse torenţiale și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...35 l/mp.

 

CITEȘTE ȘI:

Vântul puternic a doborât un copac peste o mașină în Cluj-Napoca. A fost cod portocaliu de vreme severă

Prognoza meteo pe 3 zile, la Cluj. Scăpăm de ploi în acest weekend?

abonare newsletter