Actualitate

Accident MORTAL la ieșirea din Gherla. O mașină a izbit în plin un minor pe bicicletă. FOTO

Un accident de circulație a avut loc miercuri la ieșirea din Gherla. Un minor de 14 ani care se deplasa cu bicicleta din direcția Nicula înspre localitatea Mintiu Gherlii a fost surprins și lovit mortal de o mașină.

Echipajul medical prezent la fața locului, a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, minorul a fost declarat decedat/ Foto: IPJ Cluj Echipajul medical prezent la fața locului, a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, minorul a fost declarat decedat/ Foto: IPJ Cluj

 

La fața locului s-au deplasat cu polițiștii, echipajul medical și elicopterul SMURD


Printre echipajele sosite la fața locului s-a aflat și un elicopter SMURD/ Foto: IPJ Cluj

 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 14.25, polițiștii au intervenit la un accident rutier, soldat cu decesul unui minor.

Din primele informații, un minor în vârstă de 14 ani, care se deplasa cu bicicleta din direcția Nicula înspre localitatea Mintiu Gherlii, ajuns la intersecția DJ 109 D cu DJ 109 C, ar fi fost surprins și accidentat de autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. La fața locului s-au deplasat cu celeritate polițiștii, echipajul medical și elicopterul SMURD.


Echipajul medical prezent la fața locului, a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, minorul a fost declarat decedat.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu 4 mașini în Negreni! Un tânăr de 21 de ani primește îngrijiri medicale de urgență. VIDEO

Accident GRAV în Șomcutu Mic, Cluj! Doi tineri, transportați de urgență la spital. FOTO

abonare newsletter