Actualitate

Accident GRAV în Șomcutu Mic, Cluj! Doi tineri, transportați de urgență la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc duminică dimineața în localitatea Șomcutu Mic din județul Cluj și a fost soldat cu o victimă care nu e conștientă.

Accident soldat cu două victime/ Foto: ISU Cluj Accident soldat cu două victime/ Foto: ISU Cluj


 

 


Inițial, ISU Cluj a transmis că la fața locului a fost prezent un echipaj de salvare SMURD, dar și că a fost solicitat elicopterul SMURD.

 


Ulterior, ofițerul de presă al ISU Cluj a informat că nu a mai fost nevoie de elicopter și că victima e semiconștientă:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Șomcutu Mic. (...) Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate, însă o victimă este inconștientă. Astfel, a fost chemat în sprijin elicopterul SMURD de la Jibou. La fața locului au fost trimise o autospecială și un echipaj SMURD. Intervenția este în dinamică, vom reveni cu o informare”, a transmis ISU Cluj inițial.


„Actualizare: Nu a mai fost necesară intervenția elicopterului, iar în accident a fost implicat un singur autoturism. Victima este semiconștientă”, se arată în a doua comunicare a ISU Cluj.

 


UPDATE: Două persoane au fost transportate la spital:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Șomcutu Mic. Apelul de urgență a venit în jurul orei 8:26, iar potrivit primelor informații, un tânăr era inconștient. Astfel, concomitent cu plecarea forțelor din subunitate, s-a cerut sprijinul elicopterului SMURD. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un tânăr de 19 ani semiconștient, întins lângă autoturismul avariat.  

Echipajul SMURD l-a evaluat și l-a transportat la spital. Drept urmare, nu a mai fost necesară mobilizarea elicopterului. Totodată, la spital a fost transportat un alt tânăr de 25 de ani, care era conștient, cooperant și prezenta leziuni minore. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au încheiat misiunea în urmă cu puține momente. Forțele implicate în intervenție au fost o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Mociu în timpul unei depășiri! O fată și un băiat de 20 de ani, duși la spital de urgență

Multe accidente semnalate lângă Cluj-Napoca, după ploile de vineri! Cele mai multe sunt mașini răsturnate

Ultimele Stiri
abonare newsletter