Actualitate

Accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. O femeie a fost LOVITĂ de o mașină pe trecerea de pietoni. FOTO

O femeie în vârstă de aproximativ 30 ani a fost grav rănită într-un accident care a avut loc miercuri, 15 iunie, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Femeia a fost transportată la spital/ Foto: Facebook-Info Trafic 24 Femeia a fost transportată la spital/ Foto: Facebook-Info Trafic 24

 

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital.


 

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Din primele informații, o conducătoare auto în vârstă de 65 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Apahida, ar fi surprins și accidentat o femeie de aproximativ 30 de ani, în zona indicatoarelor trecere pentru pietoni.

În urma impactului, femeia care se angajase în traversarea părții carosabile a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.


„La accidentul de pe str Traian Vuia a fost consultată o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, cu afecțiuni ușoare. A fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis pentru Monitorul de Cluj reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident cu 4 mașini în Negreni! Un tânăr de 21 de ani primește îngrijiri medicale de urgență. VIDEO

Accident GRAV în Șomcutu Mic, Cluj! Doi tineri, transportați de urgență la spital. FOTO

abonare newsletter