Actualitate

„Studenta criminală” care a ucis şi tranşat un bărbat într-un cămin studențesc rămâne în închisoare

Deși îndeplinește fracția de 3/4 din pedeaspă ca fiind executată și a avut un comportament exemplar, Tribunalul Cluj a respins eliberarea condiționată a „studentei criminale” Carmen Șatran (fostă Bejan), scrie clujust.ro.

Tribunalul Cluj a respins liberarea condiționată a „studentei criminale” Carmen Șatran/ Foto: Adevărul Tribunalul Cluj a respins liberarea condiționată a „studentei criminale” Carmen Șatran/ Foto: Adevărul

 

Carmen Bejan, studenta de la Facultatea de Medicină din Timişoara care a ucis şi a tranşat un bărbat împreună cu iubitul său într-un cămin studenţesc, în anul 2009, va rămâne în continuare în închisoare.


 

Studenta a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare, fiind închisă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Potrivit clujust.ro, Judecătoria Gherla a admis propunerea comisiei de liberare condiționată însă parchetul a atacat hotărârea cu contestație, care a fost admisă de Tribunalul Cluj.

Crima, petrecută în camera căminului studențesc

În august 2009, Carmen Bejan și Sergiu Florea s-au aflat în căminul studențesc pentru sesiunea de restanțe, fiind studenți la medicină în anul întâi. Cei doi formau un cuplu, dar au decis ca pentru a face rost de bani să-și plătească restanțele, tânăra să întrețină relații sexuale în schimbul banilor cu Trifu Schroth, un bărbat bogat din Timișoara.


Carmen Bejan s-a întâlnit în camera din cămin cu Trifu Schroth, însă între cei doi au apărut neînțelegeri, bărbatul fiind bătut și înjunghiat de cei doi iubiți. Aceștia au decis să tranșeze cadavrul bărbatului și să îl pună într-o valiză, care urma să ajungă în mașina acestora, pe care plănuiau să o incendieze ulterior cu tot cu geamantan.

Citește motivarea Tribunalului Cluj pe clujust.ro.


 

CITEȘTE ȘI:

Studenta criminală care a ucis şi tranşat un bărbat într-un cămin studențesc ar putea fi eliberată din închisoare de la Gherla

Ultimele Stiri
abonare newsletter