Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe Autostrada Sebeș-Turda. Se fac reparații la rosturile de dilatație

Circulație restricționată pe un sector al Autostrăzii Sebeș-Turda. Drumarii fac lucrări de reparații la rosturile de dilatație.

RESTRICȚII de circulație pe Autostrada Sebeș-Turda. Se fac reparații la rosturile de dilatație. Foto: Facebook/ Asociația Pro Infrastructură RESTRICȚII de circulație pe Autostrada Sebeș-Turda. Se fac reparații la rosturile de dilatație. Foto: Facebook/ Asociația Pro Infrastructură

 

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pentru efectuarea unor lucrări, traficul va fi restricționat pe Autostrada A10 Sebeș – Turda.


 

Astfel, la kilometrul 54+140 metri, pe sensul Turda – Sebeș este restricționată banda a doua, în intervalul 15.06.2022, ora 07.00 – 16.06.2022, ora 07.00, pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pe sensul Sebeș-Turda, la kilometrul 55+150 metri, este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, începând de miercuri până joi la ora 07.00.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

CITEȘTE ȘI:

FOTO-VIDEO. AVERTISMENT. Un nou „muzeu” pe Autostrada Transilvania? Blocaje majore și un „munte de probleme”

Ultimele Stiri
abonare newsletter