Actualitate

Cod galben pe râul Arieș din Cluj! Posibile depășiri ale cotelor de atenție și inundații

A fost emis un cod galben pe râul Arieș, în județele Cluj și Alba. Pot să apară scurgeri importante pe versanţi, posibile inundaţii şi depăşiri ale cotelor de atenție.

Cluj, sub cod galben de inundații / Sursă foto: Institutul Național de Hidrologie și Gospodărie a Apelor - Facebook Cluj, sub cod galben de inundații / Sursă foto: Institutul Național de Hidrologie și Gospodărie a Apelor - Facebook

 

 


Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis un cod galben pe râul Arieș din județele Cluj și Alba.

 


Fenomenele vizate sunt următoarele: scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Avertizarea e valabilă în intervalul: 11.06.2022 ora 20:00 – 12.06.2022 ora 07:00


„Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice Arieș – bazin amonte S.H. Câmpeni și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Câmpeni, județele: Cluj și Alba”, potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

CITEȘTE ȘI:

Vremea rea persistă la Cluj și în restul țării. Cod galben de furtună până duminică noaptea

Atenționare de călătorie pentru români! Timpi mari de așteptare la tranzitarea Bulgariei

abonare newsletter