Timp Liber

Vremea rea persistă la Cluj și în restul țării. Cod galben de furtună până duminică noaptea

Vremea rea persistă în toată țara, iar meteorologii au emis un cod galben de furtună până duminică noaptea, inclusiv în județul Cluj.

Vremea rea persistă la Cluj și în restul țării / Foto: arhivă monitorulcj.ro Vremea rea persistă la Cluj și în restul țării / Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Avertizarea de cod galben emisă de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) este valabilă până duminică, 12 iunie, la ora 22:00.

 


Fenomene vizatele vizate sunt: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 


„În intervalul menționat, în sudul țării și la munte va ploua însemnat cantitativ şi vor fi pe alocuri şi manifestări de instabilitate atmosferică. În Moldova, Transilvania, Maramureș și local în Crișana și Banat, îndeosebi în timpul după-amiezelor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va concretiza prin averse torenţiale, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii şi grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și de munte și în extremitatea de sud a țării, 40...60 l/mp”, a transmis ANM.

CITEȘTE ȘI:

Atenționare de călătorie pentru români! Timpi mari de așteptare la tranzitarea Bulgariei

Multe accidente semnalate lângă Cluj-Napoca, după ploile de vineri! Cele mai multe sunt mașini răsturnate

Ultimele Stiri
abonare newsletter