Actualitate

Accident în localitatea Bunești. Un minor și doi adulți, transportați la spital

Trei persoane au fost transportate azi noapte la spital, în urma unui accident petrecut în localitatea Bunești.

Accident în localitatea Bunești. FOTO: ISU Cluj. Accident în localitatea Bunești. FOTO: ISU Cluj.


UPDATE:

„Un conducător auto în vârstă de 53 de ani, din județul Maramureș, care se deplasa cu un autoturism în direcția municipiului Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina părăsind apoi partea carosabilă, ulterior lovind un podeț, rezultând astfel rănirea unei femei de 49 de ani și a doi bărbați, de 17 și 56 de ani, pasageri în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă.”, a transmis IPJ Cluj.


 

Trei persoane au fost rănite ușor azi-noapte, în jurul orei 3:55, în localitatea clujeană Bunești. Din primele date, se pare că șoferul a pierdut controlul mașinii și a părăsit carosabilul.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii dejeni au fost solicitați în cursul nopții trecute să ofere sprijin la un accident rutier petrecut în localitatea Bunești. Apelul de urgență a venit în jurul orei 3:55, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, precum și echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla. În sprijin a venit și un echipaj SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism ieșit în afara părtii carosabile. Un adolescent de 17 ani și doi bărbați de 52 și 54 de ani au fost transportați la spital. La o primă evaluare, cu toții prezentau afecțiuni ușoare.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiul de vegetație de la Băișoara nu poate fi stins. Zeci de hectare ard încontinuu. ISU Cluj: „Misiunea va fi una de durată”

VIDEO. ISU Cluj a activat planul ROȘU, în cazul microbuzului lovit de tren. 8 persoane, transportate la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter