Actualitate

Cluj-Napoca, sub COD GALBEN de ploi și grindină. VEZI până când este valabilă avertizarea

Meteorologii au emis vineri un nou Cod Galben de ploi și grindină pentru mai multe zone din în județul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca.

Clujul, sub atenționare GOD GALBEN de vreme rea/ FOTO: depositphotos.com Clujul, sub atenționare GOD GALBEN de vreme rea/ FOTO: depositphotos.com

 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vreme rea începând de vineri, 3 iunie, de la ora 19:15 până la ora 20:00.


 

În intervalul menționat se vor semnala averse care vor local depăși 20...25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, posibil grindină de de dimensiuni mici.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Zonele din județul Cluj vizate de codul galben sunt Cluj-Napoca, Baciu, Apahida și Chinteni.


Reamintim că județul Cluj se află vineri, 3 iunie, și sub atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă până la ora 21:00.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul orar 12:00 - 21:00, în Oltenia, nordul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei şi local la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 - 30 litri/mp şi, izolat, 40 litri/mp.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

COD GALBEN de INUNDAȚII în Cluj! Vezi până când este valabil

Ultimele Stiri
abonare newsletter