Actualitate

ACCIDENT grav între un autocamion și o mașină în Jucu! Două persoane au fost transportate la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, vineri, 3 iunie, în localitatea Jucu, județul Cluj. În urma impactului una dintre mașini a ajuns în șanț.

În urma accidentului două persoane au fost transportate la spital/ Foto: IPJ Cluj În urma accidentului două persoane au fost transportate la spital/ Foto: IPJ Cluj

 

UPDATE ORA 19:00


 

„La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN1C-E576, la km 17+440m, în comuna Jucu.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din comuna Jucu și un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasau pe aceeași direcție, respectiv Gherla spre Cluj.

În urma coliziunii, autoturismul condus de femeia de 43 de ani, ar fi fost proiectat într-un autoturism care circula din sensul opus, condus de un bărbat de 42 de ani, din Turda.


În urma evenimentului, 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la o unitate medicală, respectiv femeia de 43 de ani și o pasageră din autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani.

Testarea conducătorilor auto cu aparatul alcooltest au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


În urma accidentului o femeie a rămas încarcerată în mașină.

În urma impactului o mașină a fost proiectată în altă mașină și a ajuns în șanț/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Gherla au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs pe raza localității Jucu de Mijloc. La fața locului au găsit două autoturisme și un autocamion avariate, dintre care un autoturism era ieșit în afara părții carosabile, iar înăuntru era blocată o femeie. 

Pompierii au acționat pentru a extrage femeia  aflată în șanțul de colectare a apelor pluviale cu echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibile leziuni.
Echipajele SMURD și SAJ, prezente la fața locului, au consultat două persoane, care au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante”, a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială

Un accident rutier a avut loc, vineri, în localitatea clujeană Jucu. În accident au fost implicate două mașini, iar în urma impactului una dintre ele a ajuns în șanț.

Potrivit ISU Cluj, două persoane au fost rănite.

„Accident rutier între două autoturisme, două victime, în loc Jucu”, a transmis ISU Cluj, pe Twitter.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV cu kartul într-un parc logistic din Cluj-Napoca! Un bărbat a murit

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Mărtinești! Două victime, transportate de urgență la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter