Actualitate

Orădenii care au ajutat la prinderea lui Bone Ferenc au fost premiați de polițiști

O femeie de 30 de ani și un tânăr de 23 de ani au fost premiați, după ce au ajutat la prinderea lui Bone Ferenc.

Orădenii cu spirit civic, premiați după ce au ajutat la prinderea lui Bone Ferencz. FOTO: IPJ Cluj Orădenii cu spirit civic, premiați după ce au ajutat la prinderea lui Bone Ferencz. FOTO: IPJ Cluj

 

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita în urmă cu câteva zile, a fost prins în județul Bihor datorită unor persoane cu spirit civic. O femeie de 30 de ani a sunat la 112 după ce l-a văzut pe criminal într-un magazin, în timp ce un bărbat de 23 de ani i-a alertat pe polițiști după ce i-a văzut mașina în județul Bihor.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au desfășurat în data de 23 mai a.c. activități pentru depistarea unui bărbat, căutat în cadrul unei anchete penale, ce vizează săvârșirea infracțiunii de omor.

În acest caz, pentru a eficientiza munca anchetatorilor, au fost date publicității, prin intermediul social-media, imagini cu bărbatul în cauză și autoturismul cu care acesta se deplasa.


Astfel, o femeie în vârstă de 30 de ani, din municipiul Oradea a oferit informații polițiștilor orădeni cu privire la faptul că l-a observat pe bărbatul căutat, în timp ce se afla într-o societate comercială, informând asupra semnalmentelor suspectului și a articolelor de vestimentație ale acestuia, iar un bărbat de 23 de ani, din același municipiu sesiza prin apel la 112 că a văzut autoturismul căutat de polițiști.  Informațiile de interes operativ primite de la cetățeni au fost utile pentru depistarea cu celeritate a bărbatului și continuarea activităților de cercetare penală”, a transmis IPJ Cluj.

Azi, 31 mai a.c., cei doi cetățeni care au dat dovadă de mult curaj, de inițiativă și spirit civic au fost invitați la sediul inspectoratului de Poliție Județean Bihor, unde, conducerea celor două instituții  le-a înmânat acestora plachete de onoare, în semn de apreciere și respect pentru implicare și modul în care au acționat.

CITEȘTE ȘI:

Bone Ferenc și-a recunoscut crima! A ucis-o pe Beata Molnar pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie

Bone Ferenc, principalul suspect în moartea Beatei Molnar, și-a traumatizat fostele iubite: „M-a sugrumat până am leșinat”

abonare newsletter