Actualitate

Un tânăr de 21 de ani, victima unui accident rutier în Cluj-Napoca, are nevoie urgentă de sânge

Un tânăr de 21 de ani, student la UMF-Cluj, are nevoie urgentă de sânge în urma unui accident rutier.

Fazekas Vlad, studentul care are nevoie de sânge. FOTO: Stundeții UMF Fazekas Vlad, studentul care are nevoie de sânge. FOTO: Stundeții UMF


Fazekas Vlad a fost lovit luni seară de o mașină, pe o trecere de pietoni din Piața Mihai Viteazu. Tânărul din municipiul Turda are acum nevoie de sânge, iar colegii săi de la UMF au făcut un apel pe rețelele de socializare.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Bună ziua! E nevoie urgent de sânge pentru un tânăr, student din cadrul facultății UMF-Cluj care a suferit un accident rutier  pe trecerea de pietoni.
Starea lui e critică. El ar lupta cu devotament pentru viața altora dar momentan are nevoie de ajutorul nostru.”, au transmis colegii tânărului.


Cei care vor să doneze sânge o pot face menționând numele Fazekas Vlad, internat la secția ATI, Medicala 1.

Conform IPJ Cluj, tânărul a fost rănit pe 30 mai, în jurul orei 23.00, pe strada Ip Voitești, din municipiul Cluj-Napoca. (P-ța Mihai Viteazu)


„Un tânăr de 21 ani, din municipiul Turda a fost surprins și accidentat de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea străzii, în zona de acțiune a indicatoarelor trecere pentru pietoni, rezultând rănirea acestuia. Conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se deplasa în direcția străzii Decebal.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Absolvenții UMF Cluj au făcut show la serenadă! Voie bună și versuri inspirate, la sfârșitul facultății. VIDEO

Consorţiul Universităţilor Europene NeurotechEU s-a reunit la UMF Cluj: „A fost o deosebită plăcere să-i avem ca oaspeți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter