Actualitate

Absolvenții UMF Cluj au făcut show la serenadă! Voie bună și versuri inspirate, la sfârșitul facultății. VIDEO

Serenadele UMF Cluj din acest an au fost pline de viață și voie bună. Mediciniștii au dus mai departe tradiția serenadelor de la sfârșitul anilor de facultate.

Absolvenții UMF Cluj au făcut show la serenadă / Foto: Facebook - captură ecran Absolvenții UMF Cluj au făcut show la serenadă / Foto: Facebook - captură ecran

 

 


Mediciniștii s-au adunat în număr mare la serenadele din acest an și au cântat cu voie bună.

Cu câteva chitare la braț și versuri inspirate, absolvenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca au făcut atmosferă la serenadele studențești.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Tinerii au preluat linia melodică de la piesa „Moldovenii s-au născut” a trupei Zdob și Zdub și au transformat-o în „UMFiștii s-au născut”. Versiunea lor a fost amuzantă, dar și electrică în același timp.

Serenadele de la UMF Cluj au loc în fiecare an, devenind astfel o tradiție și un mod în care studenții își iau la revedere de la profesori, facultate și colegi. Versurile piesei pe care aleg să o cânte este scrisă de ei și o cântă la fiecare catedră a universității. 

CITEȘTE ȘI:

Consorţiul Universităţilor Europene NeurotechEU s-a reunit la UMF Cluj: „A fost o deosebită plăcere să-i avem ca oaspeți”

Un absolvent al UMF Cluj care suferă de o boală agresivă și rară are nevoie URGENTĂ de ajutor! Tratamentul salvator e extrem de costisitor

Ultimele Stiri
abonare newsletter