Actualitate

Motocicletă, căzută într-o râpă de 4 metri în Răchițele! 2 victime, duse la spital cu ambulanța și elicopterul SMURD. VIDEO

Un șofer a căzut cu motocicleta într-o râpă de 4 metri în Răchițele, Cluj! Accidentul a fost soldat cu două victime care au fost transportate la spital cu o ambulanță, respectiv un elicopter SMURD.

Motocicletă, căzută într-o râpă de 4 metri în Răchițele! / Foto: ISU Cluj Motocicletă, căzută într-o râpă de 4 metri în Răchițele! / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru a oferi sprijin la un accident rutier petrecut în localitatea Răchițele.

Acolo, salvatorii au găsit o motocicletă căzută într-o râpă de 4 metri și două persoane rănite:


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


„Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 9:35, iar la misiune a participat în primă instanță o autospecială cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ.

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o motocicletă cu ataș căzută într-o râpă adâncă de aproximativ patru metri. Două persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, a fost chemat în sprijin și elicopterul SMURD de la Jibou. Ajutați de un echipaj de la Salvamont, pompierii au coborât în râpă și i-au extras cu echipamentele speciale, pentru a nu le agrava leziunile. În cele din urmă, un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Celălalt, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat cu ambulanța la spital”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca! Pompierii intervin de urgență. VIDEO

Ard barăci pe strada Cantonului. Trei autospeciale intervin pentru stingerea flăcărilor. FOTO

abonare newsletter