Actualitate

Rochii elegante de nuntă - ce aspecte să iei în calcul atunci când le alegi? (P)

A început sezonul estival și, odată cu el, încep și nunțile. Dacă vara aceasta ești invitată la mai multe nunți, cu siguranță ai început deja să te gândești ce rochii vei purta.

Atunci când vine vorba despre evenimente, orice femeie își dorește să aibă o apariție spectaculoasă. Evenimentele îți oferă prilejul să îți pui în valoare frumusețea și să strălucești. Te vei reîntâlni cu oamenii dragi și vei face multe fotografii, așa că trebuie să arăți senzațional. 

Pe piață există nenumărate rochii elegante de nunta, însă, pentru a nu da greș, trebuie să ții cont de următoarele aspecte, atunci când faci o alegere:


1. Ora evenimentului

Unele nunți încep seara și se termină în zorii zilei, în timp ce altele se desfășoară pe timp de zi. La o nuntă care are loc seara, poți alege o rochie lungă neagră sau un model cu particule strălucitoare, care să-ți ofere un look de seară spectaculos. 


În schimb, la evenimentele de zi, poți opta pentru rochii elegante de nuntă în nuanțe pastelate sau culori vesele. Acestea pot avea imprimeuri inedite, așa cum sunt bulinele sau printurile florale, multicolore. 

2. Rolul tău în cadrul nunții


Înainte de alegerea unei rochii elegante de nuntă, trebuie să te gândești bine și la rolul pe care îl joci în cadrul acestui eveniment. Dacă ești un simplu invitat, poți alege fără niciun stres rochia pe care o vei purta, dar dacă ești nașă, trebuie să te orientezi către un model care să reflecte acest lucru. Rochia de nașă trebuie să emane rafinament și eleganță. Ea trebuie să te ajute să te distingi de restul invitaților. 

De asemenea, dacă ești mama sau sora mirelui sau a miresei, este indicat să îți alegi cu grijă ținuta. Privirile invitaților vor fi îndreptate frecvent către tine, așa că trebuie să te faci remarcată prin intermediul unei rochii cu un model deosebit. 


3. Culorile care te avantajează

Pentru fiecare persoană există anumite culori care o avantajează mai bine decât altele. Cu siguranță și tu știi care sunt acestea și ar trebui să ții cont de ele atunci când alegi rochiile elegante de nuntă. 


În cazul în care te pregătești de un eveniment, nu este recomandat să faci experimente, deoarece e posibil să dai greș și să regreți acest lucru de fiecare dată când te vei uita pe fotografiile de la nuntă. Din acest motiv, este indicat să te ghidezi după ceea ce știi deja că ți se potrivește! 

Alege o rochie într-o nuanță care îți pune în valoare ochii, trăsăturile și culoarea părului și vei face cu siguranță furori!

Acestea sunt 3 aspecte importante de care ar trebui să ții cont atunci când îți alegi rochia pentru o nuntă. Accesează un magazin online cu experiență în domeniu, așa cum este dames.ro, și vei găsi modelul perfect pentru tine. Pe acest site, vei descoperi o colecție largă de rochii elegante de nuntă, realizate din materiale de înaltă calitate pe care le poți personaliza în mod gratuit. În plus, dames.ro îți oferă prețuri pentru orice buzunar, așa că vei putea achiziționa cu ușurință rochiile perfecte pentru nunți!

CITEȘTE ȘI:

Nunțile din 2022, între dezamăgire și speranță: „Am avea nevoie de o gură de oxigen să ne revenim”

Ultimele Stiri
abonare newsletter