Actualitate

Aplicația de ride sharing Free Now „pleacă” din România

Serviciul de ride sharing Free Now iese de pe piața din România în 30 Iunie 2022, potrivit unui anunț al companiei Clever Tech SRL. Rămân pe piață serviciile Bolt și Uber, care au o cotă de piață mai mare.

Clienții nu vor mai putea să-și comande taxi prin aplicații online. sursa foto depositphotos.com

 

Potrivit companiei, Free Now se va concentra mai departe pe alte piețe din Europa. Cel mai probabil este vorba despre piețe în care Bolt și Uber nu există sau au o poziție pe piață mai puțin puternică decât în România, potrivit 0-100.ro.


„Începând cu sfârșitul zilei de 30 iunie 2022, compania Clever Tech SRL va înceta activitatea sa în România. Aplicația Free Now nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri. Încetarea operațiunilor pe această piață a fost o decizie luată cu foarte mare greutate, care va permite companiei sa se concentreze pe investiții ulterioare pe piețele cheie din Europa, în care obiectivul de a construi o platformă completă de servicii de multimobilitate se poate realiza”, se arată în anunțul companiei.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Free Now va continua să opereze în condiții normale până la data menționată mai sus. Plățile către parteneri nu vor fi afectate, incluzând plățile din prima săptămână a lunii iulie 2022”, mai arată Clever Tech.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Standurile de taxi din Cluj, pline ochi de șoferi fără comenzi! De ce sunt ținute exclusiv pentru taximetre? Clujenii preferă Bolt sau Uber.

După Bolt, încă o firmă lansează la Cluj un serviciu de închiriere a trotinetelor electrice

Şoferii UBER, BOLT şi CLEVER, obligaţi să deţină casă de marcat

Etichete: bolt aplicatie
abonare newsletter