Actualitate

Se redeschide piața volantă din Gheorgheni începând de joi, 14 aprilie

Piața volantă din cartierul Gheorgheni se redeschide începând din 14 aprilie și va funcționa în intervalul orar 15.00-19.00.

Piața volantă din Gheorgheni se redeschide. Foto: Facebook/ Emil Boc. Piața volantă din Gheorgheni se redeschide. Foto: Facebook/ Emil Boc.

 

 


De semenea, piața volantă de la Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost deschisă din 15 ianuarie și funcționează în fiecare sâmbătă. Locația acesteia se va schimba însă, în contextul lucrărilor din cadrul proiectului „Rethinking Someș”. Municipalitatea caută momentan o locație unde aceasta va fi relocată.

 


„Am plăcerea să vă anunț că începând de joi, 14 aprilie, se redeschide piața volantă din Gheorgheni, de la căpătul liniei 3. Funcționează în continuare piața de la Sala Sporturilor. Vom relua și celelalte piețe volante, pe măsură ce solicitările vor exista din partea producătorilor. Încurajăm producătorii să vină să își vândă produsele proaspete la un preț bun, iar clujenii să aibă acces la produse de calitate din producție proprie clujeană”, a declarat primarul Emil Boc, marți, în cadrul ședinței de Consiliu Local.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Piața volantă din Gheorgheni nu a mai fost organizată de la finalul lunii noiembrie 2021.

În acest moment, accesul la piețele volante nu se mai face cu respectarea măsurilor anti-Covid, acestea funcționând ca și înainte de pandemie.

CITEȘTE ȘI:

Bani pentru sport de la Primăria Cluj-Napoca. Cea mai mare finanțare, primită de „U” Cluj

abonare newsletter