Actualitate

Bărbat din Hunedoara, prins când conducea DROGAT dimineața pe drumurile din județul Cluj

Un bărbat de 37 de ani din județul Hunedoara, a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea drogat pe străzile din Dej. Bărbatul era drogat la ora 2:00 dimineața.

Bărbatul a fost prins drogat la volan în jurul orei 02:42 dimineața/ FOTO: depositphotos.com Bărbatul a fost prins drogat la volan în jurul orei 02:42 dimineața/ FOTO: depositphotos.com

 

În urma unui control în trafic, un bărbat de 37 de ani a fost prins de polițiști conducând sub substanțelor care pot avea efecte psihoactive în organism.


 

„La data de 21 mai a.c., în jurul orei 02.45, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au oprit în trafic, pe strada Vâlcele, un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din județul Hunedoara.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat un rezultat pozitiv privind prezența unor substanțe care pot avea efecte psihoactive în organism. În baza testării, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer prins de 1 Mai DROGAT pe drumurile din județul Cluj

Polițist BEAT și DROGAT, a furat o mașină. Cum explică starea de euforie? A mâncat covrigi cu mac

Ultimele Stiri
abonare newsletter