Actualitate

În Florești a fost instalată a treia stație de pubele inteligente. Primar: „Vrem să schimbăm mentalitatea”

În comuna Florești a fost instalată sâmbătă cea de-a treia stație de pubele inteligente, după ce primele două au fost montate în toamnă.

În Florești a fost instalată a treia stație de pubele inteligente / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook În Florești a fost instalată a treia stație de pubele inteligente / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că a fost instalată cea de-a treia stație de pubele inteligente, pe strada Cetății.

 


Edilul spune că, prin această inițiativă, dorește să facă o schimbarea privind mentalitatea, ca oamenii să nu mai spună că „merge și așa”, iar oamenii să realizeze că este responsabilitatea fiecăruia de a păstra curățenia în spațiile publice:

„A fost instalată și a treia stație de pubele inteligente, pe strada Cetății din Florești, după primele unități montate în toamna anului trecut pe strada Avram Iancu în apropierea Primăriei, respectiv strada Stejarului, în stația CTP.


Dorința noastră este să schimbăm mentalitatea celor care cred «că merge și așa» și că deșeurile aruncate oriunde la întâmplare nu sunt responsabilitatea nimănui. Este obligația fiecărui membru al comunității, prin exemplul personal și cel al familiei și prietenilor să progresăm.

Educația și bunul simț trebuie să ne oblige la respect reciproc și respectarea locului în care trăim”, a anunțat primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

Floreștiul investește în colectarea selectivă! Pubele noi în două zone din comună

„Cadou” pentru un șofer clujean care a blocat pubelele. S-a trezit cu gunoiul pe parbriz. „Tipic românesc”

abonare newsletter