Actualitate

Urmărit internațional, depistat la Cluj. Bărbatului i s-a făcut dosar penal pentru că s-a dat drept altcineva

Un bărbat care a fost dat în urmărire internațională a fost depistat în județul Cluj. El s-a dat drept o altă persoană, iar polițiștii clujeni i-au făcut dosar penal.

Urmărit internațional, depistat la Cluj / Foto: pixabay.com

 

 


Bărbatul este din Oradea și pe numele său era emis un mandat de arestare european, emis de autoritățile din Ungaria.

 


El a fost depistat însă în județul Cluj, la Turda, unde s-a dat drept altcineva, iar polițiștii i-au făcut dosar penal. Ulterior, ei au descoperit că bărbatul era urmărit internațional.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea.


În fapt, la data de 12 mai a.c., în jurul orei 15.00, pe raza municipiului Turda a fost depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Oradea care, la momentul solicitării documentelor, ar fi prezentat un permis de conducere care aparținea altei persoane.

Existând suspiciuni cu privire la identitatea persoanei, polițiștii l-au condus pe bărbat la sediul unității de poliție unde, în contextul verificărilor demarate cu sprijinul specialiștilor criminaliști s-a reușit stabilirea identității reale a acestuia. În continuare, în urma activitățile de verificare ale polițiștilor s-a constatat că pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare emis de autoritățile maghiare.


Bărbatul a ajuns în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, fiind ulterior depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi prezentat Curții de Apel Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Urmărit internațional, prins de polițiști în Florești. Avea 3 mandate de arestare

Urmărit național pentru violență, prins în gara din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter