Actualitate

Accident GRAV pe strada Donath. Un minor a fost LOVIT de o mașină pe trecerea de pietoni. FOTO

Un minor în vârstă de 17 ani a fost grav rănit într-un accident care a avut loc marți, 17 mai, pe strada Donath din municipiul Cluj-Napoca.

În urma accidentului minorul a fost transportat la spital/ FOTO: Iosif Kalman - Facebook În urma accidentului minorul a fost transportat la spital/ FOTO: Iosif Kalman - Facebook

 

În urma accidentului minorul a fost transportat la spital.


 

„La data de 17 mai a.c., în jurul orei 12.40, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Donath din Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă  de 17 ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, tânărul de 17 ani a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.


Testările celor doi cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit reprezentanțiilor SAJ, minorul avea dureri la nivelul coloanei vertebrale în urma accidentului.


„Minorul a fost transportat la UPU. A prezentat dureri la nivelul coloanei vertebrale și a fost transportat pentru investigații de specialitate ”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Horia Sima, managerul Serviciului de Ambulanță Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Adolescent de 14 ani, lovit pe trecerea de pietoni pe Calea Turzii

Copil, lovit ÎN PLIN de o mașină pe o trecere de pietoni din Gheorgheni

Ultimele Stiri
abonare newsletter