Actualitate

Ursul din Ucraina ajuns la un sanctuar din România se simte deja ca „acasă”. „S-a bucurat de prima baie în piscină”. VIDEO

Bolik, ursul din Ucraina care a ajuns în urmă cu câteva săptămâni la Sanctuarul AMP Libearty din Zărnești, a început să se bucure de atmosfera de acolo.

Bolik, ursul din Ucraina ajuns în la Sanctuarul AMP Libearty. Foto: Facebook/ AMP Libearty - Bear Sanctuary. Bolik, ursul din Ucraina ajuns în la Sanctuarul AMP Libearty. Foto: Facebook/ AMP Libearty - Bear Sanctuary.

 

 


Reprezentanții sanctuarului au transmis că Bolik și-a luat „inima în dinți” și a făcut prima baie în piscină, bucurându-se totodată și de spațiul verde din cadrul sanctuarului.

 


Vezi video AICI.

„Bolik, ursul din Ucraina care a ajuns în urmă cu câteva săptămâni la Sanctuarul AMP Libearty, împreună cu Elza, lupoaica ce i-a fost tovarășă de suferință și captivitate, a prins puțin curaj și astăzi s-a bucurat de prima baie în piscină! Iar noaptea trecută a fost prima în care a decis să doarmă afară, pe iarba moale și nu în spațiul închis al zonei noastre de carantină”, au scris cei de la Sanctuarul AMP Libearty, pe pagina lor de facebook.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Sanctuarul Libearty a devenit căminul a peste 100 de urşi bruni, salvaţi de la o viaţă crudă şi abuzivă, în captivitate.


„Sanctuarul este recunoscut de specialişti ca fiind, probabil, cel mai bun sanctuar de urşi din lume. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 69 de hectare de pădure luxuriantă, pâraie şi iazuri localizate pe teritoriul oraşului Zărneşti, municipiul aflat la poalele Carpaţilor, în apropierea municipiului Braşov”, se arată pe pagina Libearty.

CITEȘTE ȘI:

Urs, LOVIT dur de o mașină. Animalul a rămas în agonie pe marginea drumului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter