Ştiri din Transilvania

Urs, LOVIT dur de o mașină. Animalul a rămas în agonie pe marginea drumului. FOTO

Un urs a fost lovit de o maşină pe DN1, în zona localităţii Arpaşu de Jos, a anunţat joi dimineaţa purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

Ursul a rămas în agonie pe marginea drumului/ FOTO: mesageruldesibiu.ro Ursul a rămas în agonie pe marginea drumului/ FOTO: mesageruldesibiu.ro

 

UPDATE ORA 09:54


 

Ursul lovit de o maşină pe DN1, lângă Arpaşu de Jos, va fi tranchilizat, examinat de medicii veterinari şi o comisie va decide dacă mai poate fi salvat sau nu, a precizat, pentru Agerpres, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Sibiu, Şerban Ţichindelean.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Știrea inițială

Animalul a rămas pe marginea drumului și urmează să fie preluat de către inspectorii sanitari.


Potrivit IPJ, în această dimineață, în jurul orei 7.00, o persoană a sesizat că pe DN 1, pe acostament, în zona localității Arpașu de Jos, este un urs rănit, scrie mesageruldesibiu.ro

„În aceasta dimineaţă în jurul orei 07,00, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că pe DN 1, pe acostament, in zona localităţii Arpaşu de Jos, este un urs rănit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai fondului forestier şi ai administraţiei locale. 


Există posibilitatea ca ursul să fi fost lovit de un autovehicul, însă la locul găsirii animalului nu a fost identificat niciun autovehicul care să fi fost implicat în producerea evenimentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Medicii veterinari care au ajuns la locului incidentului au constatat că ursul nu murise și încearcă să îl salveze viața.

Un urs a fost lovit de o maşină şi este în agonie pe marginea DN1, în zona localităţii Arpaşu de Jos, a declarat joi, pentru Agerpres, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Sibiu, Şerban Ţichindelean.

„Ursul e în agonie. Este (lângă urs n.r.) personal sanitar veterinar prezent”, a explicat Şerban Ţichindelean.

 

CITEȘTE ȘI:

Urs, lovit de DOUĂ mașini. Animalul a fugit în pădure în urma impactului. Care e starea lui?

Vânătorii au împușcat o ursoaică cu pui în Harghita: „A vrut să sară pe noi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter