Actualitate

Incendiul de la hala din Dej încă nu a fost lichidat. Pompierii au rămas toată noaptea în zonă. VIDEO

Pompierii continuă să intervină pentru a stinge focarele active rămase în urma incendiului puternic din Dej, de joi, 12 mai, izbucnit la hala unei fabrici de cauciucuri.

Pompierii continuă să intervină pentru a stinge focarele active rămase în urma incendiului puternic din Dej/ FOTO: ISU Cluj Pompierii continuă să intervină pentru a stinge focarele active rămase în urma incendiului puternic din Dej/ FOTO: ISU Cluj

 

Incendiul a izbucnit joi, 12 mai, la o hală a unei fabrici care produce cauciucuri din Dej.


 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au supravegheat și au refulat apă pe tot parcursul nopții în zona incendiului care a distrus hala din municipiul Dej. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În momentul de față se mai acționează la fața locului cu o autospecială de stins incendii și o motopompă pentru lichidarea focarelor care mai ard izolat, sub părțile prăbușite din structura halei”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


În urma incendiului a fost emis mesaj RO-ALERT către locuitorii din municipiul Dej și localitățile învecinate.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență și au intervenit pompierii din Dej, Turda și Cluj-Napoca.


„În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical. Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire (…) Incendiul se manifesta în continuare cu violență, o parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia”, au transmis, joi, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu într-un bloc din Cluj-Napoca. Un apartament a fost cuprins de flăcări. VIDEO

Incendiu VIOLENT la o hală din Dej! O parte din structura halei s-a PRĂBUȘIT și a fost emis mesaj RO-ALERT. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter