Actualitate

Incendiu puternic în Câmpia Turzii! Flăcările au cuprins un autobuz și o hală din oraș

Un incendiu a avut loc în Câmpia Turzii, care a cuprins un autobuz și o hală din oraș.

Incendiu care a cuprins un autobuz și o hală, în Câmpia Turzii / Foto: Grup de WhatsApp ISU Cluj Incendiu care a cuprins un autobuz și o hală, în Câmpia Turzii / Foto: Grup de WhatsApp ISU Cluj

 

 


Pompierii spun că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la lucrările efectuate pentru tăierea caroseriei autobuzului.

 


De asemenea, incendiul (care a avut loc pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii) a afectat 30 mp dintr-o hală:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autobuz și o hală din Câmpia Turzii.


Pompierii din cadrul Detașamentului Turda în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Primăria Câmpia Turzii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autobuz dezafectat și o hală situată pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii.

Două autospeciale ale ISU Cluj și una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins în totalitate autobuzul dezafectat și cca 30mp din peretele exterior al halei. Intervenția pompierilor a evitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, iar cel mai probabil incendiul a pornit de la lucrările  efectuate pentru tăierea caroseriei autobuzului dezafectat”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Doliu în familia Universității Cluj. A murit legendarul baschetbalist Meti Rührig

Bărbat din Săvădisla, lovit MORTAL de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca - Sighetu Marmației

Ultimele Stiri
abonare newsletter