Actualitate

Șoferul beat și drogat care a provocat un accident în Florești a fost REȚINUT

Șoferul drogat și beat care a provocat un accident în Florești a fost reținut de polițiști.

Accident în zona Metro Florești, înainte de intrare în Cluj-Napoca / Sursă foto: IPJ Cluj Accident în zona Metro Florești, înainte de intrare în Cluj-Napoca / Sursă foto: IPJ Cluj

 

Un șofer de 28 ani din Aghireș a fost reținut 24 de ore, după ce a provocat un accident în Florești. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


„La data de 9 mai a.c., un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, în urma producerii unui eveniment soldat cu pagube materiale”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În fapt, la data de 9 mai a.c., în jurul orei 06.10, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 1 E60, pe raza localității Florești, soldat cu pagube materiale.


Coliziunea s-ar fi produs între autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani și cel al unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Satu Mare.

În urma impactului nicio persoană nu a solicitat îngrijiri medicale.


Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul drugtest, fiind indicată o valoare pozitivă. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală  în vederea recoltării probelor biologice.


Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 51 de ani a avut rezultat negativ.

CITEȘTE ȘI:

Șoferul care a produs accidentul din zona Metro Florești era beat și drogat! Tânărul nu avea nici permis

Accident la ieșire din Florești spre Cluj-Napoca! Unul dintre șoferi s-a răsturnat cu mașina. Trafic îngreunat. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter