Actualitate

Lamborghini de 200.000 de euro, ridicat de Poliția Locală Cluj-Napoca. Bolidul, parcat pe loc pentru persoane cu handicap

Un Lamborghini Huracan a fost ridicat de Poliția Locală clujeană din parcarea de pe strada Universității, scrie clujust.ro.

Mașină de 200.000 de euro, ridicată de Poliția Locală Cluj-Napoca. Foto: Facebook/ Ile Bogdan, Grup Ridicari auto Cluj , coltul ghinionistului. Mașină de 200.000 de euro, ridicată de Poliția Locală Cluj-Napoca. Foto: Facebook/ Ile Bogdan, Grup Ridicari auto Cluj , coltul ghinionistului.

 

 


Mașina se afla parcată, miercuri, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, fără a deține un permis în acest sens, conform clujust.ro.

 


Șoferul va avea de plătit amendă între 200 și 400 de lei, precum și 547 de lei pentru recuperarea mașinii de la RADP Cluj-Napoca.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


 

Lamborghini Huracan, ridicat de polițiștii locali clujeni. Foto: Facebook/ Ile Bogdan, Grup Ridicari auto Cluj , coltul ghinionistului.

 

CITEȘTE ȘI:

Un echipaj SMURD, păcălit de un bărbat aflat la o stână din Cluj. Bărbatul i-a pus pe drum pe medici doar pentru a ajunge în Cluj-Napoca

CADAVRU găsit într-un șanț din Negreni, județul Cluj. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă

abonare newsletter