Actualitate

Șase adulți și un minor, arestați după ce s-au luat la bătaie în Frata. Un tânăr a ajuns la spital

Un scandal monstru a avut loc în comuna Frata, localitatea Soporu de Câmpie, în a doua zi de Paște. Mai mulți bărbați, între care un minor, s-au luat la bătaie.

Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut în comuna Frata / foto: depositphotos.com Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut în comuna Frata / foto: depositphotos.com

 

 


În urma scandalului, un tânăr de 27 de ani a trebuit să fie transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

 


Ceilalți bărbați, șase la număr, plus un minor, au fost reținuți de către polițiși și urmează să fie prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

 


 

„Reținuți și cercetați pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice: La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 7 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


În fapt, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din localitatea Soporu de Câmpie. În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat patrule de ordine publică, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, fiind identificați și conduși la sediul unității de poliție 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani, dar și un minor în vârstă de 17 ani.

În urma conflictului, una dintre persoanele implicate, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Frata a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Cei 7 au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Scandal pe șantierul de „La Terenuri”. Un clujean și câinele său, agresați de muncitori. Firma de construcție se apară: „E șantier, nu avea ce să caute”. VIDEO

Scandal pe o stradă din Gherla! Un bărbat a vrut să bată un polițist care l-a oprit în trafic

abonare newsletter