Actualitate

Incendiu în Turda! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul a fost distrus. FOTO

O casă și două camere improvizate au luat foc în Turda. Acoperișul a fost distrus și el în incendiu.

Incendiu în Turda! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul a fost distrus. FOTO Incendiu în Turda! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul a fost distrus. FOTO

 

 


Pompierii spun că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului, care a fost amplasat greșit.

 


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din Turda. Pompierii din Detașamentul Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă și două încăperi improvizate, situate pe strada Ion Creangă din municipiul Turda.

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 16.00, iar la fața locului au găsit cele două încăperi improvizate, alipite de o casă de locuit, cuprinse în totalitate de flăcări și o porțiune de cca 2mp din acoperișul casei afectată de incendiu.


Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat cca o oră, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost coșul pentru evacuarea fumului amplasat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis ISU CLuj.

CITEȘTE ȘI:

Un incendiu a izbucnit la o casă din Cluj-Napoca! O femeie de 70 de ani, consultată de medici

Un băiat a căzut într-un lac înghețat, în Brașov. Scafandrii l-au găsit după o căutare de câteva ore

abonare newsletter